tisdag 23 oktober 2007

Huset



Vår arkitekt håller på och ritar på huset. Åtminstone trodde vi det. När vi ringde för att höra hur det går, sa han på svararen, att han jobbar intensivt och har inte tid att svara. Då hoppas man ju förståss att han jobbar på just vårt projekt. Men vem vet, kanske ville han bara vara ledig och ifred.

Hur som hellst så ringde han i kväll och sa, att om han fick ett datum för när vi ville ha ritningarna så skulle han vara mera motiverad att rita. Vad är nu det för snack? Vill han åta sig jobbet eller inte? Han ska ju inte göra det gratis vad jag vet! Det kommer säkert en fet räkning också som grädde på moset.

I alla fall så sa han tidigare att han inte gillar dom där olikhöga taken och det kom han till nu igen. Han har ritat fönster högt upp i mellanrummet mellan det höga och det lägre taket. Han sa att husmödrarna inte gillar det för det blir fönster som man inte kan tvätta. Skönt, säger jag. Då slipper man bekymra sig för dom, går det inte, så går det inte! I alla fall så kommer det i såfall att bli nästan takfönster i masters bedroom vilket innebär att man kan ligga i sängen och titta på stjärnhimlen. Mysigt, va?

Han skulle jobba på fasaden också innan han presenterar något förslag. Undrar hurdana fönster han sätter in i resten av huset? Spännande!
Vi ska höras någon gång nästa vecka, så fortsättning följer.




Inga kommentarer: